Onze "Pie"

Elke Pie word door ons met de hand gemaakt. Er worden verse en gezonde producten gebruikt die samen komen tot een heerlijke herfst maaltijd. Geniet van deze warme maaltijd terwijl de dagen steeds kouder worden.

Hieronder staan de verschillende Pies vermeld inclusief de gebruikte ingrediënten. Hierdoor word het duidelijk wat er in verwerkt zit en kan er bewust een keuze worden gemaakt. 

Kies welke Pie jou lekker lijkt en volg onderstaande stappen om er een te bestellen:

Stap 1: DM (Instagram) of app (Whatsapp) voor 11:00 en geef door welke Pie en hoeveel je er wilt hebben.

Stap 2: Vermeld duidelijke je voornaam, achternaam, mobiel nummer en het gewenste afleveradres. Indien gewenst kun je een unieke code doorgeven (max 6 karaters) die wij vermelden in onze tikkie. Zo weet jij dat het verzoek van ons komt.

Stap 3: Betaal het tikkie dat je ontvangt van ons. Na de betaling is de bestelling rond en gaan wij deze voor jou voorbereiden.

Stap 4: En nu lekker je eigen ding doen tot de Pie bij je voor de deur staat. Nog even 10 minuten in een voor verwarmde oven, en dan lekker smullen.

Chicken Pot Pie

Een heerlijke klassieke Pie gevuld met een goed smakende vulling. 

Beef & Stilton Pie

Een heerlijke klassieke Pie gevuld met een goed smakende vulling. 

Romige Prei & Champignon Pie

Deze vegan variant van Pie is zeer geliefd onder de mensen die eens geen vlees willen eten. Rijkelijk gevuld is dit een goede afwisseling.

 

Video afspelen

Our Sweets Collection

Maak de maaltijd helemaal af met een lekker dessert erbij.